Met Matcha Thee Sneller Afvallen

RSS
Matcha Thee Afvallen

We kunnen maar geen genoeg krijgen van Matcha thee. De smaak, de bereiding, de energie. Matcha heeft ontzettend veel voordelen. En één van de voordelen waar we het nog niet vaak over hebben gehad, maar die voor veel mensen erg doorslaggevend is, is dat Matcha thee je ook goed helpt bij afvallen.

Als je hebt besloten dat je nodig een paar kilo's lichter wilt worden, is Matcha het ideale drankje om je daarbij te ondersteunen.

Allereerst is het een goed idee om Matcha thee in plaats van koffie te drinken. Het drinken van koffie heeft namelijk een effect je bloedsuiker spiegel. Dit kan leiden tot het aankomen van gewicht.

Daarnaast is Matcha thee een groene thee. Groene thee bevat van nature een goede hoeveelheid leptine en EGCG. En omdat Matcha pure fijngemalen groene thee is, bevat Matcha thee gigantisch veel meer leptine dan gewone groene thee. Dit komt omdat je bij gewone groene thee het meeste hiervan met de inhoud van het theezakje weggooit in de prullenbak. Met Matcha thee daarentegen drink je het gehele blad in zijn geheel op en gooi je niets weg. Je krijgt dus veel meer binnen!

Leptine zorgt ervoor dat je langer vet verbrand, ook als je aan het lijnen bent, wanneer je lichaam door een verlaagd leptine gehalte de opdracht geeft om zoveel mogelijk verteerd voedsel op te slaan als vet omdat je tijdens het lijnen weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Door de verhoogde inname van leptine bij het drinken van Matcha thee, krijgt je lichaam dus veel later het signaal om voedsel op te slaan in de vorm van vet, waardoor jij langer vet verbrand en dus sneller afvalt.

Maar we begrijpen ook dat Matcha thee niet het enige wapen in je arsenaal moet zijn bij gewichtsverlies. Mocht je op zoek zijn naar andere groene thee als afwisseling die je helpt die kilo's weg te krijgen, bezoek dan zeker eens thee Links, waar je veel links kunt vinden naar verschillende websites en producten die je daarbij helpen.

Vorige Post

Liquid error (templates/article line 162): Could not find asset snippets/beetailer_social_widget.liquid