matcha-ontdekkingen

RSS

Met Matcha Thee Sneller Afvallen

Matcha thee kan helpen bij afvallen door het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het verhogen van de leptine- en EGCG-niveaus, wat leidt tot een langere vetverbranding. De natuurlijke cafeïne in Matcha geeft een gestage energieboost zonder crashes, terwijl de antioxidanten de stofwisseling versnellen, vetoxidatie verhogen, eetlust onderdrukken, en insulinegevoeligheid verbeteren.

Groene Thee Ontdekkingen

Groene Thee

We houden met heel ons hart van Matcha. Maar we houden ook heel erg van thee in het algemeen. En dat betekend dat we altijd op de uitkijk zijn voor lekkere nieuwe thee producten en smaken waar we tussen de Matcha door ook van kunnen genieten.

Dat Matcha zelf gemaakt wordt van de Camellia Sinensis plant is geen geheim en Matcha is daarmee groene thee in zijn puurste vorm. Je trekt de thee namelijk niet met een zakje in water, maar je drinkt de daadwerkelijke groene thee bladeren!

Hoewel Matcha natuurlijk de lekkerste is, is het niet zo dat alle andere groene thee overbodig is geworden. Dat bewijst Teasenz.nl dubbel en dwars met hun grote selectie groene thee die we op het spoor kwamen via Justlin Company onder de thee rubriek.

Mocht je toe zijn aan een nieuwe groene thee variant (of zelfs een hele andere theesoort), dan raden we je zeker aan om hier eens een kijkje te nemen

Matcha gezichtscrème en Huidverzorging

Matcha Huidverzorging

Als Matcha liefhebbers zijn we van nature zelf ook liefhebbers van gezondheid. En dat betekend dat we altijd een oogje open houden voor mooie nieuwe gezondheidsproducten waar we van kunnen genieten en die goed voor ons zijn.

We weten al dat Matcha in een scrub verwerkt kan worden en daarmee een fantastische manier is om je huid goed mee onder handen te nemen.

Nu kregen we laatst de vraag van iemand of dit matcha recept ook gebruikt kon worden als gezichtsmasker. Nu gaat dat waarschijnlijk niet werken, omdat de scrub niet zal kleven aan het gezicht.

Maar om toch een matcha-getint antwoord te kunnen geven op de vraag gingen we op zoek en kwamen we via Jouwstarter.nl terecht op onlinemakeup.nl die beauty cremes en facial masks verkopen waarin matcha verwerkt zit!

Mocht je dit interessant vinden raden we je aan hier eens een kijkje te nemen!