matcha-ontdekkingen

RSS

Met Matcha Thee Sneller Afvallen

Matcha Thee Afvallen

We kunnen maar geen genoeg krijgen van Matcha thee. De smaak, de bereiding, de energie. Matcha heeft ontzettend veel voordelen. En één van de voordelen waar we het nog niet vaak over hebben gehad, maar die voor veel mensen erg doorslaggevend is, is dat Matcha thee je ook goed helpt bij afvallen.

Als je hebt besloten dat je nodig een paar kilo's lichter wilt worden, is Matcha het ideale drankje om je daarbij te ondersteunen.

Allereerst is het een goed idee om Matcha thee in plaats van koffie te drinken. Het drinken van koffie heeft namelijk een effect je bloedsuiker spiegel. Dit kan leiden tot het aankomen van gewicht.

Daarnaast is Matcha thee een groene thee. Groene thee bevat van nature een goede hoeveelheid leptine en EGCG. En omdat Matcha pure fijngemalen groene thee is, bevat Matcha thee gigantisch veel meer leptine dan gewone groene thee. Dit komt omdat je bij gewone groene thee het meeste hiervan met de inhoud van het theezakje weggooit in de prullenbak. Met Matcha thee daarentegen drink je het gehele blad in zijn geheel op en gooi je niets weg. Je krijgt dus veel meer binnen!

Leptine zorgt ervoor dat je langer vet verbrand, ook als je aan het lijnen bent, wanneer je lichaam door een verlaagd leptine gehalte de opdracht geeft om zoveel mogelijk verteerd voedsel op te slaan als vet omdat je tijdens het lijnen weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Door de verhoogde inname van leptine bij het drinken van Matcha thee, krijgt je lichaam dus veel later het signaal om voedsel op te slaan in de vorm van vet, waardoor jij langer vet verbrand en dus sneller afvalt.

Maar we begrijpen ook dat Matcha thee niet het enige wapen in je arsenaal moet zijn bij gewichtsverlies. Mocht je op zoek zijn naar andere groene thee als afwisseling die je helpt die kilo's weg te krijgen, bezoek dan zeker eens thee Links, waar je veel links kunt vinden naar verschillende websites en producten die je daarbij helpen.

Groene Thee Ontdekkingen

Groene Thee

We houden met heel ons hart van Matcha. Maar we houden ook heel erg van thee in het algemeen. En dat betekend dat we altijd op de uitkijk zijn voor lekkere nieuwe thee producten en smaken waar we tussen de Matcha door ook van kunnen genieten.

Dat Matcha zelf gemaakt wordt van de Camellia Sinensis plant is geen geheim en Matcha is daarmee groene thee in zijn puurste vorm. Je trekt de thee namelijk niet met een zakje in water, maar je drinkt de daadwerkelijke groene thee bladeren!

Hoewel Matcha natuurlijk de lekkerste is, is het niet zo dat alle andere groene thee overbodig is geworden. Dat bewijst Teasenz.nl dubbel en dwars met hun grote selectie groene thee die we op het spoor kwamen via Justlin Company onder de thee rubriek.

Mocht je toe zijn aan een nieuwe groene thee variant (of zelfs een hele andere theesoort), dan raden we je zeker aan om hier eens een kijkje te nemen

Matcha gezichtscrème en Huidverzorging

Matcha Huidverzorging

Als Matcha liefhebbers zijn we van nature zelf ook liefhebbers van gezondheid. En dat betekend dat we altijd een oogje open houden voor mooie nieuwe gezondheidsproducten waar we van kunnen genieten en die goed voor ons zijn.

We weten al dat Matcha in een scrub verwerkt kan worden en daarmee een fantastische manier is om je huid goed mee onder handen te nemen.

Nu kregen we laatst de vraag van iemand of dit matcha recept ook gebruikt kon worden als gezichtsmasker. Nu gaat dat waarschijnlijk niet werken, omdat de scrub niet zal kleven aan het gezicht.

Maar om toch een matcha-getint antwoord te kunnen geven op de vraag gingen we op zoek en kwamen we via Jouwstarter.nl terecht op onlinemakeup.nl die beauty cremes en facial masks verkopen waarin matcha verwerkt zit!

Mocht je dit interessant vinden raden we je aan hier eens een kijkje te nemen!