Matcha Recept Kokos Latté

RSS
Kokos Matcha Latté Recept

Matcha latté is erg snel een vast item geworden op het menu van vrijwel elke grote koffiezaak. Niet zonder rede natuurlijk. Veel mensen zijn zich er inmiddels van bewust dat Matcha groene thee op steroïden is. En alsof dat nog niet genoeg was, geeft Matcha ook nog is de energie voordelen zoals we de van koffie gewend zijn. Combineer dat met zijn bijzondere smaak die goed te mixen is. En je hebt - samen met een goeie scheut melk - het perfecte latté matcha recept!

Grote koffie ketens hebben zich dit dus al gerealiseerd. Maar dat betekend niet dat je thuis niet eenzelfde latté kunt maken die minstens net zo lekker is. En met precies te kwaliteit aan bestanddelen die jij verlangt. Met onderstaande recept gaan we je hier bij helpen!

Dit heerlijke Matcha latté recept is gelukkig ook nog eens erg simpel te maken, en erg lekker! Ideaal voor een rustgevende "break" om daarna weer met extra focus verder te gaan met je dag. Of juist heerlijk weg te zakken op de bank met een filmpje of je favoriete album. Net waar je zin in hebt natuurlijk.

 

Kokos Matcha Latté

Ingrediënten

2 bamboelepels (1 tl.) Hey Matcha

60 ml warm water (75 °C)

60 ml warme kokosmelk

Optioneel: 1tl. Honing

 

Benodigdheden voor optimaal resultaat

Ruime Kom

Hey Matcha Chasen (Bamboe garde)

Hey Matcha Chashaku (Bamboe lepel)

 

Bereidingswijze:

1. Warm de kokosmelk op in een pannetje tot deze bijna aan de kook.

2. Doe 2 bamboelepels Matcha en het water in een kom en klop dit op met de Chasen Matcha garde (kan ook met een elektrische melkklopper).

3. Voeg de kokosmelk toe en doe er eventueel honing door.

Super tip: We vinden het zelf erg lekker om er een theelepel ahornsiroop doorheen te mengen!

 

Wees niet bang om te experimenteren met de hoeveelheden water en melk. Door veel verschillende verhoudingen te proberen kan je jouw eigen perfecte Kokos Matcha Latté creëren. Geniet ervan!

Vorige Post Volgende Post

Comments 0
Laat een comment achter.
Je Naam:*
Email Adres:*
Je Bericht: *

Let op: comments moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

* Benodigde Velden