Hey Matcha Recept - Matcha Groene Thee Suiker Body Scrub

RSS
Hey Matcha Body Scrub

We gaan het voor dit Matcha recept een keer anders doen dan normaal.

Matcha is een fantastische thee. En ook is Matcha voortreffelijk te gebruiken in eindeloos veel keukenrecepten; van cakes tot in afvalshakes en Matcha latté's. Dat wist je misschien al.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat Matcha ook zeer effectief gebruikt wordt in schoonheidsproducten! Matcha doet het bijzonder goed in gezichtscrèmes, lotions en zelfs body scrubs.

Deze zijn allemaal te verkrijgen bij schoonheidszaken in het hogere segment. Maar niet voor elke schoonheidsbehandeling hoef je de hoofdprijs te betalen. In deze blog post gaan we namelijk aan de slag met het maken van een heerlijke Matcha suiker body scrub!

Dit keer anders dan normaal dus, niet een recept om op te eten (maar wel om heerlijk van te genieten!) En als klap op de vuurpijl is het misschien ook nog wel het makkelijkste recept dat we tot nu toe hebben gemaakt. Als je al Matcha in huis hebt kun je hoogstwaarschijnlijk zonder een extra trip naar de supermarkt, gelijk aan de slag en vanavond nog lekker genieten.

Klaar om je huid eens even heerlijk te verwennen en te verzorgen? Laten we beginnen!

 

Matcha Suiker Scrub

Ingrediënten

1 tl. Hey Matcha.

1 1/2 Kopje bruine suiker. (Witte suiker kan ook!)

1 Kopje kokosolie.

 

Bereiding

1. Doe de suiker samen met Hey Matcha is een grote komen en mix de twee goed door elkaar.

2. Voeg hierna langzaam de kokosolie toe terwijl je blijft mixen. Blijf steeds een beetje kokosolie toevoegen totdat je de perfecte scrub consistentie hebt berijkt.

Klaar! Makkelijker en sneller kan bijna niet, toch?

 

Als het goed is heb je met bovenstaande hoeveelheden genoeg scrub gemaakt om jezelf een paar keer volledig te scrubben. Bewaar de mix dus vooral in een pot, zodat je er niet alleen vandaag, maar ook volgende week weer van kunt genieten.

En nu maar eens tijd maken voor die extra lange bad/douche sessie!

 

Vorige Post Volgende Post

Comments 0
Laat een comment achter.
Je Naam:*
Email Adres:*
Je Bericht: *

Let op: comments moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

* Benodigde Velden